Tren Og Se Resultatene Du ønsker

Er du nybegynner når det gjelder kondisjon? Hvis du føler deg tapt når det gjelder hvor du skal begynne å lære å gjøre det, så er du ikke alene på noen måte. Det er en helt rasjonell følelse å ha, men løsningen er under. Les disse tipsene for å lære hvordan du kommer i form.

En enkel måte å forbedre den generelle kondisjonen kan gjøres hjemme. Når en person er hjemme, kan de gå opp og ned trappen en ekstra gang for hver gang de bruker trappene. Ved å gjøre dette vil man doble mengden trening som de ville få fra å bruke trappene.

En fin måte å komme i form på er å konsultere en profesjonell kroppsbygger. Mange kroppsbyggere har sine egne nettsteder der de tilbyr en tjeneste som gir deg muligheten til å betale for å ha din egen konsultasjon med dem. Du kan få deres erfarne råd om kosthold og treningsrutine.

Du kan få maksimal tilbake treningen ved å gjøre din lat Pulldowns og pullups riktig. Dette betyr at i stedet for å pakke tommelen rundt baren i grepet, plasserer du den øverst ved siden av pekefingeren. Hva dette er redusere armen engasjement slik at ryggen høster fordelene ved å måtte jobbe hardere.

Høsten og våren er noen av de beste tidene å trene. Været er fint – ikke for varmt og ikke for kaldt – slik at du kan komme deg ut og komme i gang. Du trenger ikke å bekymre deg for overoppvarming eller frysing. Du vil kunne trene lenger og forbrenne flere kalorier.

Hvis du ikke er i stand til å trene på grunn av tidsbegrensninger eller hva årsaken er, kan du prøve å klemme inn minst 20 minutter med enten kondisjonstrening eller styrketrening, to ganger i uken. Forskning har vist at de som trente minimalt, brukte mindre sykedager enn de som ikke trente i det hele tatt.

Alle har en travel timeplan. Mange synes det er vanskelig å få plass til en lang treningsøkt i sitt travle liv. Hvis dette er tilfelle, bør du prøve å gjøre hva du kan i løpet av dagen. Selv om det bare er ti minutter, bør du prøve å få en slags trening.

Betal trenings treneren på forhånd. Dette gjør deg mye mer sannsynlig å følge med på treningen, fordi de fleste trenere ikke gir refusjoner. Betale dem på forhånd vil trolig gi deg en heads up på andre klienter også, fordi trener vil betale mer oppmerksomhet til deg.

Arbeid vekslende arm muskler. Når du jobber de fremre musklene i armene dine, raskt etterfulgt av musklene i ryggen, vil du intensivere treningen. Dette er en flott tidsbesparende metode som effektivt vil øke styrken din, da vekslende muskler tvinger dem til å jobbe hardere enn de normalt ville gjort.

Kondisjon er ikke så komplisert som det er laget for å være. Visst kan det være helt konkurransedyktig, men det trenger det ikke å være. Det kan faktisk være en personlig aktivitet. Nå som du forstår litt mer av hvordan du gjør det og hva du skal gjøre, kan du prøve det.

Home